Artiesten nieuws

De Sterrenparade Het nieuws van de Sterren

 • Knallend de zomer in met de nieuwe single van Arjan Venemann!
  by Redactie on mei 23, 2024 at 4:47 pm

  De clip van de nieuwste single ‘Moet ik nou lachen’ van Arjan Venemann staat online!  Prachtige beelden zijn het geworden die zijn opgenomen op de vulkaan van Tenerife en ook in het uitgaansgebied aldaar. Het bericht Knallend de zomer in met de nieuwe single van Arjan Venemann! verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Nieuwe single Dario ‘Die Laaielichter’
  by Redactie on mei 23, 2024 at 3:29 pm

  Dario werd in 1995 bekend toen hij met dansbare en feestelijke versies van bekende Hollandse hits naam maakte in de horeca en in de hitlijsten, zijn versie van: ‘De Clown’ en ‘Zij Gelooft In Mij’ werden overal gedraaid! Dario stond hiermee Verder lezen Nieuwe single Dario ‘Die Laaielichter’→ Het bericht Nieuwe single Dario ‘Die Laaielichter’ verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Nieuwe single en clip Dennie Christian ; ‘Regenboogverhalen’
  by Redactie on mei 7, 2024 at 5:00 pm

  Dennie Christian, de ook in Nederland en België geliefde Duitse zanger, heeft zojuist zijn nieuwste single “Regenboogverhalen” uitgebracht. Het nummer, doordrenkt met een krachtige boodschap van verdraagzaamheid en acceptatie, is een ode aan diversiteit en inclusiviteit. Door middel van pakkende Verder lezen Nieuwe single en clip Dennie Christian ; ‘Regenboogverhalen’→ Het bericht Nieuwe single en clip Dennie Christian ; ‘Regenboogverhalen’ verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Miss Montreal – Samen Eén
  by Redactie on mei 6, 2024 at 6:08 pm

  ‘Samen één’ is een liefdevolle ode aan haar partner en aan het leven dat ze momenteel leidt. Miss Montreal ; “‘Samen één’ gaat over het feit dat ik jarenlang alleen maar aan mijn carrière heb gewerkt. Ik dacht dat liefde Verder lezen Miss Montreal – Samen Eén→ Het bericht Miss Montreal – Samen Eén verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • De nieuwe single van de 3JS: “Die Eerste Keer”. 
  by Redactie on mei 6, 2024 at 6:00 pm

  Jan Dulles over de bijzondere reis van dit nummer, een nieuwe single van ons Limo-album. Mensen die onze theatershow hebben gezien kennen het liedje ondertussen al maar het is in principe splinternieuw. Een liedje dat we twee jaar geleden schreven Verder lezen De nieuwe single van de 3JS: “Die Eerste Keer”. → Het bericht De nieuwe single van de 3JS: “Die Eerste Keer”.  verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • José Sep laat met nieuwe single “Voel jij dat ook?” de zon weer schijnen!
  by Redactie on mei 3, 2024 at 8:59 pm

  José Sep is al jarenlang een vaste waarde binnen de Nederlandstalige muziekwereld. Met herkenbare liedjes en het hoge feestgehalte in haar repertoire spreekt zij een groot publiek aan. Haar nieuwe single “Voel jij dat ook?”, wederom door haar vaste producer Verder lezen José Sep laat met nieuwe single “Voel jij dat ook?” de zon weer schijnen!→ Het bericht José Sep laat met nieuwe single “Voel jij dat ook?” de zon weer schijnen! verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Zanger, entertainer Do Le Clay lanceert debuutsingle ‘CHELSEA’
  by Redactie on mei 3, 2024 at 8:52 pm

  De veelzijdige 31-jarige zanger, entertainer Do Le Clay (Dominick Leemkuil) uit Loenen a/d Vecht presenteert vol trots zijn debuutsingle ‘CHELSEA’. Voor de productie van deze vrolijke catchy feestplaat ging hij een samenwerking aan met de hitproducers van Sonic Solutions. Dit Verder lezen Zanger, entertainer Do Le Clay lanceert debuutsingle ‘CHELSEA’→ Het bericht Zanger, entertainer Do Le Clay lanceert debuutsingle ‘CHELSEA’ verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Steffie lanceert als eerbetoon aan haar overleden vader pakkende single ‘Iemand aan mijn zij’
  by Redactie on mei 3, 2024 at 8:27 pm

  Steffie van de Sande is met haar lengte van 1.61 meter klein van stuk, maar op vocaal gebied is daar helemaal niets van te merken. Via Petra Groenestein (Star Talentenjachten) kwam Steffie in contact met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw producties Verder lezen Steffie lanceert als eerbetoon aan haar overleden vader pakkende single ‘Iemand aan mijn zij’→ Het bericht Steffie lanceert als eerbetoon aan haar overleden vader pakkende single ‘Iemand aan mijn zij’ verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Single Lars Groenink ‘Rondje Van De Zaak’
  by Redactie on mei 3, 2024 at 6:43 pm

  Er gaat vanaf vandaag, vrijdag 3 mei, heel wat gezellige reuring veroorzaakt worden in de horecazaken van Nederland. Dan presenteert zanger Lars Groenink uit Den Helder zijn nieuwe single ‘Rondje van de Zaak’, die in de kroeg is ontstaan. Lars Verder lezen Single Lars Groenink ‘Rondje Van De Zaak’→ Het bericht Single Lars Groenink ‘Rondje Van De Zaak’ verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Nieuwe single Ronnie Tober ‘Dromen’
  by Redactie on mei 3, 2024 at 6:32 pm

  Met zijn nieuwe single ‘Dromen’ is Ronnie Tober terug van nooit weggeweest. In 1968 (!!!) vertegenwoordigde hij Nederland op het Eurovisie Songfestival met het nummer ‘Morgen’. De liefde voor het songfestival heeft Ronnie nooit onder stoelen of banken geschoven. “Elk Verder lezen Nieuwe single Ronnie Tober ‘Dromen’→ Het bericht Nieuwe single Ronnie Tober ‘Dromen’ verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • CRAZY ACCORDEONS – “RITITI POLKA”
  by Redactie on mei 3, 2024 at 5:42 pm

  Vinger op je duim en zwaai op de maat van de muziek op en neer in de lucht: Ri-Ti-Ti! ????. De Crazy Accordeons hebben in Groningen de keet al op z’n kop gezet tijdens de clipopname, maar nu is hij Verder lezen CRAZY ACCORDEONS – “RITITI POLKA”→ Het bericht CRAZY ACCORDEONS – “RITITI POLKA” verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • 15 jaar Gino Graus!
  by Redactie on mei 3, 2024 at 5:36 pm

  Gino Graus heeft wat te vieren, want hij zit 15 jaar in het artiestenvak! Dit verdient een groot feest en hij gaat dit jubileum samen met jullie vieren! Ben jij erbij op 11 mei? Een feest vol herinneringen, muziek en Verder lezen 15 jaar Gino Graus!→ Het bericht 15 jaar Gino Graus! verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • PASCAL REDEKER – “PARADIJS”
  by Redactie on mei 3, 2024 at 4:02 pm

  Vlieg mee door het mooie paradijs, vlieg je mee met Pascal? Pascal Redeker is blij dat zij er is, dé nieuwe muziek uit de studio van Dylan van der Feen.   Het bericht PASCAL REDEKER – “PARADIJS” verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • John West & Danny de Munk gaan samen op jacht naar de Zomerhit van het jaar!
  by Redactie on mei 3, 2024 at 3:59 pm

  Maak je klaar voor een ongekende muzikale samenwerking! John West en Danny de Munk slaan de handen ineen en gaan samen op zoek naar dé zomerhit van 2024 met hun nieuwste nummer, ‘Tequila’. Een explosieve track vol energie en passie, Verder lezen John West & Danny de Munk gaan samen op jacht naar de Zomerhit van het jaar!→ Het bericht John West & Danny de Munk gaan samen op jacht naar de Zomerhit van het jaar! verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • De nieuwe single van Werner Draad ; Sjonnie van het Café
  by Redactie on mei 3, 2024 at 9:40 am

  De nieuwe single van Werner Draad uit Tilburg heet ‘Sjonnie van het Café’.  ‘Sjonnie van het café’ is een vrolijk en opzwepend nummer dat de sfeer van het gezellige caféleven perfect weet te vangen. Met zijn aanstekelijke melodieën en pakkende Verder lezen De nieuwe single van Werner Draad ; Sjonnie van het Café→ Het bericht De nieuwe single van Werner Draad ; Sjonnie van het Café verscheen eerst op De Sterrenparade.