Artiesten nieuws

De Sterrenparade Het nieuws van de Sterren

 • Nieuwe single en clip Henk Dissel : Alles met jou
  by Redactie on februari 21, 2024 at 4:14 pm

  Henk Dissel, een van de meest geliefde stemmen in de Nederlandse muziekscene, staat klaar om begin van 2024 te veroveren met zijn sprankelende nieuwe single: “Alles Met Jou”. Geschreven door het duo’s Willem Gunneman en Bas van den Heuvel, hetzelfde Verder lezen Nieuwe single en clip Henk Dissel : Alles met jou→ Het bericht Nieuwe single en clip Henk Dissel : Alles met jou verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Michael Bakker laat zich met nieuwe single ‘Springen’ van een hele andere kant zien
  by Redactie on februari 21, 2024 at 3:30 pm

  Michael Bakker laat zich met nieuwe single ‘Springen’ van een hele andere kant zien Na een goed en open gesprek besloten Michael Bakker en Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw te gaan samenwerken. De aanleiding hiervoor was de nieuwe single ‘Springen’ Verder lezen Michael Bakker laat zich met nieuwe single ‘Springen’ van een hele andere kant zien→ Het bericht Michael Bakker laat zich met nieuwe single ‘Springen’ van een hele andere kant zien verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • VICTORIA EMAN “OCEANS”
  by Redactie on februari 21, 2024 at 3:07 pm

  Victoria Eman is een Nederlandse countryzangeres van Europees- Indonesische afkomst. Ze heeft al verschillende albums en single uitgebracht. Deze zijn geschreven door bekende internationale songwriters. Haar nieuwe single “Oceans” is geproduceerd door John P. Taylor uit het United Kingdom. De Verder lezen VICTORIA EMAN “OCEANS”→ Het bericht VICTORIA EMAN “OCEANS” verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Hans van Katwijk presenteert nieuwe single ‘HET VRIENDENCAFÉ’
  by Redactie on februari 21, 2024 at 2:59 pm

  Zanger Hans van Katwijk zit al ruim 35 jaar in het vak en vermaakt met nog steeds heel veel plezier zijn publiek. Honderden optredens tijdens net zoveel verschillende feesten, partijen en al jaren steevast met zijn vriend en vaste geluidsman Verder lezen Hans van Katwijk presenteert nieuwe single ‘HET VRIENDENCAFÉ’→ Het bericht Hans van Katwijk presenteert nieuwe single ‘HET VRIENDENCAFÉ’ verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Twan Kemp Ft. Simone Nijssen komen met Popsong
  by Redactie on februari 21, 2024 at 2:55 pm

  “Love Somebody” is mijn tweede samenwerking met de zeer getalenteerde zangeres Simone Nijssen. Bij dit nummer heb ik ervoor gekozen om vooral een vrolijke pop sound naar voren te laten komen in samenwerking met een heerlijke dansbare beat. De eerste Verder lezen Twan Kemp Ft. Simone Nijssen komen met Popsong→ Het bericht Twan Kemp Ft. Simone Nijssen komen met Popsong verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Priscilla Ophof – Waarom moest dit nou
  by Redactie on februari 21, 2024 at 2:52 pm

  ’Waarom moest dit nou’. Die vraag zal iedereen zich wel eens hebben gesteld als je onrecht is aangedaan. Omdat Priscilla ook al iemand op het oog had, die volgens haar als geen ander, pakkende teksten kan schrijven waar de emotie Verder lezen Priscilla Ophof – Waarom moest dit nou→ Het bericht Priscilla Ophof – Waarom moest dit nou verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Andrea Schön onthult met trots haar nieuwste single “Zeit”
  by Redactie on februari 21, 2024 at 2:50 pm

  In dit nummer reflecteert ze op de vergankelijkheid van het leven en benadrukt ze de kostbaarheid van zowel het huidige moment als de toekomst. Voor de productie van “Zeit” heeft Andrea opnieuw samengewerkt met BDS-Music en gerenommeerd producer Bart De Verder lezen Andrea Schön onthult met trots haar nieuwste single “Zeit”→ Het bericht Andrea Schön onthult met trots haar nieuwste single “Zeit” verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Zanger-entertainer Nico uit Zottegem komt verrassend uit de hoek met een cover van zijn idool Will Tura.
  by Redactie on februari 18, 2024 at 9:50 am

  Iedereen kent Nico als een ambiancemaker, laat ons denken aan o.a. zijn vorige single en meezinger: ‘Roomijs Met Vanille’, maar deze keer krijg je een gans andere Nico te horen. In tijden van oorlog, geweld, onenigheden, natuurrampen en alle andere Verder lezen Zanger-entertainer Nico uit Zottegem komt verrassend uit de hoek met een cover van zijn idool Will Tura.→ Het bericht Zanger-entertainer Nico uit Zottegem komt verrassend uit de hoek met een cover van zijn idool Will Tura. verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Een hele zoete week voor Robert van Hemert!
  by Redactie on februari 17, 2024 at 1:47 pm

  Deze week was een mooie week voor Robert van Hemert. ‘Zoet, Zout, Zuur’ was deze week de Smulschijf bij 538 én Robert werd uitgenodigd om ‘Zoet, Zout, Zuur’ live ten gehore te brengen met band. Bovendien is Robert aangekondigd als de Verder lezen Een hele zoete week voor Robert van Hemert!→ Het bericht Een hele zoete week voor Robert van Hemert! verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Aan Diego Holzken kan je niet meer ontkomen!
  by Redactie on februari 17, 2024 at 9:38 am

  We kennen Diego Holzken van zijn vrolijke en dansbare liedjes, dat bewees hij al met onder andere zijn single ‘Hoe Kan Ik Je Hart Bereiken’ met 7.5 miljoen streams en ‘Mijn Loterij’ met 3 miljoen streams. Met zijn nieuwe single Verder lezen Aan Diego Holzken kan je niet meer ontkomen!→ Het bericht Aan Diego Holzken kan je niet meer ontkomen! verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Boerenrockfestival 2024
  by Redactie on februari 16, 2024 at 6:34 pm

  De zestiende editie van het Boerenrockfestival vindt plaats van 15 tot en met 18 augustus. De organisatie heeft na de jubileum editie van 2023 de smaak te pakken. Het programma van het vierdaagse festival is weer groter en mooier. Met Verder lezen Boerenrockfestival 2024→ Het bericht Boerenrockfestival 2024 verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Dennis van Dam blaast oude hit “Zaterdagavond” nieuw leven in
  by Redactie on februari 16, 2024 at 5:26 pm

  Sinds de zomer van 2022 is Dennis, de goedlachse zanger uit Hellendoorn, niet meer weg te denken uit het Nederlandstalig Muziekland! Destijds was hij al op vele Radiostations te horen met zijn hit “C’est La Vie” en daarna ging het Verder lezen Dennis van Dam blaast oude hit “Zaterdagavond” nieuw leven in→ Het bericht Dennis van Dam blaast oude hit “Zaterdagavond” nieuw leven in verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Tino Martin , Kris Kross Amsterdam en Donnie brengen anthem ‘Holland Zingt Hazes’ uit
  by Redactie on februari 16, 2024 at 3:00 pm

  Tino Martin, Kris Kross Amsterdam & Donnie kunnen écht niet meer wachten op het lekkere weer en releasen daarom hun nieuwe track ‘Zomer In M’n Bol’. Met deze remake van de Top 10-hit ‘Zomer’ van André Hazes uit 1991 kan Verder lezen Tino Martin , Kris Kross Amsterdam en Donnie brengen anthem ‘Holland Zingt Hazes’ uit→ Het bericht Tino Martin , Kris Kross Amsterdam en Donnie brengen anthem ‘Holland Zingt Hazes’ uit verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Nieuwe single René Karst – Later Komt De Kater
  by Redactie on februari 16, 2024 at 2:14 pm

  Wie kent ze niet, de feest-knallers van René Karst ; ‘Liever te dik in de kist (met Stef Ekkel) ‘, ‘Atje voor de sfeer’, ‘Dat interesseert me echt geen ene reet’,   ‘Spijkerbroek’, ‘Confetti’ en ga zo nog maar even Verder lezen Nieuwe single René Karst – Later Komt De Kater→ Het bericht Nieuwe single René Karst – Later Komt De Kater verscheen eerst op De Sterrenparade.

 • Nieuwe single en nieuw album Ilse DeLange
  by Redactie on februari 16, 2024 at 2:00 pm

  In mei zal Ilse DeLange een nieuw album gaan uitbrengen en dat de titeltrack “Tainted” haar komende single zal zijn, release is gepland op vandaag, vrijdag 16 februari. Ilse; “Hoe kan zoiets goeds zo gaan wrong…it is een vraag die Verder lezen Nieuwe single en nieuw album Ilse DeLange→ Het bericht Nieuwe single en nieuw album Ilse DeLange verscheen eerst op De Sterrenparade.